⭕️ هشدار امنیتی
⭕️ هشدار امنیتی مراقب این روش هک باشید! ⚠️ اسم اکانت رو گذاشتن «Telegram»، تیک آبی هم داره که مربوط به پرمیوم تلگرام هست؛ براتون پیام میاد که شمارهتون تأیید نشده و اگه تا ۲۴ ساعت تأییدش نکنید، اکانتتون حذف میشه، در حالی که این اکانت غیررسمی و فیکه و اگه روی لینک داخل پیام کلیک کنید اکانتتون هک میشه! ⚠️ هوشیار باشید
Read the full story at farzadzarrin ↗